Skånebeslag välkomnar Ahlsells säljare för att bygga starkare relationer och kunskap

Den 28 maj 2024 hade Skånebeslag äran att välkomna 17 specialistsäljare från Ahlsells säljorganisation till vårt kontor. Besöket syftade till att stärka relationerna mellan våra företag och att förse Ahlsells säljare med fördjupad kunskap om Skånebeslags produkter.

En dag fylld av kunskapsutbyte och samverkan

Dagen inleddes med en detaljerad presentation av Skånebeslags produktutbud. Våra experter delade insikter om våra olika produkter och tjänster, vilket följdes av en interaktiv frågestund och engagerande diskussioner. Dessa diskussioner gav båda parter möjlighet att utbyta idéer och erfarenheter inom beslagsindustrin.

Introduktion av snickeriavdelningen

Under besöket passade vi även på att introducera Ahlsells säljare till vår snickeriavdelning. Våra medarbetare inom snickeri presenterade sina arbetsmetoder och produktionstekniker, vilket bidrog till en djupare förståelse för hur våra produkter tillverkas och anpassas efter kundernas behov.

Lunch och nätverkande

Efter presentationerna och diskussionerna var det dags för en gemensam lunch. VD Joakim Malmsten kommenterade: "Det var trevligt att få möta specialister inom samma område och dela en trevlig lunch tillsammans. Det stärker verkligen samarbetet när vi kan träffas personligen och utbyta idéer på ett avslappnat sätt."

Framtida samarbete och utveckling

Mötet blev mycket lyckat och båda parter uttryckte sin tillfredsställelse med dagen. "Detta blev så lyckat att vi planerar att utveckla konceptet vidare," fortsatte Joakim Malmsten. Skånebeslag och Ahlsells säljorganisation ser fram emot fler liknande möten och samarbeten i framtiden för att fortsätta bygga starkare relationer och förbättra produktkunskapen.

Kontakta oss

För mer information om detta besök eller om vårt samarbete med Ahlsells, vänligen kontakta VD Joakim Malmsten på joakim@skanebeslag.se.