Skånebeslag AB: Över 50 års erfarenhet och nu en del av Ahlsell.

I över ett halvt sekel har Skånebeslag AB varit en pålitlig aktör inom bygg- och fastighetssektorn. Sedan 2023 är vi stolta över att vara en del av Ahlsell Sverige AB, en ledande rikstäckande återförsäljare till bygg-, fastighets- och industrisektorn.

Skånebeslag köps upp av Ahlsell

I över ett halvt sekel har Skånebeslag AB varit en aktör inom bygg- och fastighetssektorn. Sedan 2023 är vi stolta över att vara en del av Ahlsell Sverige AB, en ledande rikstäckande återförsäljare till bygg-, fastighets- och industisektorn.
I november 2023 tillträdde Joakim Malmsten som VD för Skånebeslag AB och Skånebeslag Snickeri AB med målsättningen att utveckla och stärka företagets ställning som en partner inom bygg- och fastighetsbranschen. Som specialister på beslag har vi en expertis och ett uppbyggt förtroende som är svårt att matcha, med en omfattande produktportfölj som stödjer både hållbarhets- och kvalitetsperspektivet.

I linje med dagens miljömässiga förväntningar i samhället kan Skånebeslag AB bidra till ett aktivt steg mot hållbaret. Vårt produktsortiment innehåller högkvalitativa produkter, och en stor del av sortimentet är beslag och artiklar för alla typer av bygg- och inredningsprojekt. Vår omfattande beslagskompetens hjälper också dig som kund att hitta rätt beslagsalternativ även i reparations- och renoveringssyfte som t.ex. i fönster- och dörrenoveringsprojekt. Reparation och renovering bidrar till mindre resursförbrukning och minskad miljöpåverkan. Vår långsiktiga vision är att stärka våra kunders förmåga att uppnå sina hållbarhetsmål genom att erbjuda lösningar och kompetens kring bygg- och inredningsbeslag.

Vårt systerbolag, Skånebeslag Snickeri AB, utgör en viktig del av vårt åtagande att erbjuda hållbara och cirkulära lösningar. I snickeriet arbetar vi bl.a. med att restaurera och reparera fastighetsägares möbler, fönster, dörrar och andra byggelement. Snickeriet är en trygg och stabil partner för de fastighetsägare som väljer att livstidsförlänga och renovera istället för att riva ut och installera nytt. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som uppfyller specifika behov och önskemål från våra kunder, vilket säkerställer att varje projekt blir så hållbart och effektivt som möjligt.

Skånebeslag AB och Skånebeslag Snickeri AB  står för kvalitet, innovation och hållbarhet. Vi är stolta över att ha stöttat bygg- och fastighetssektorn i ett halvt sekel och ser fram emot att fortsätta vara en pålitlig partner. För mer information om vårt breda utbud av hållbara produkter och tjänster eller för att diskutera ett specifikt projekt, besök gärna vår webbplats eller kontakta oss direkt. Tillsammans kan vi skapa hållbara och värdefulla miljöer för framtiden.