Maximera förvaringen i badrummet med våra badrumsskåp i kompaktlaminat

Att ha ett välorganiserat och funktionellt badrum är en avgörande faktor i både privata hem och hyresbostäder. Skånebeslags badrumsserie Skåform i kompaktlaminat erbjuder en idealisk lösning för att maximera förvaringsutrymmet samtidigt som de är hållbara och stilrena. I denna artikel kommer vi att utforska de många fördelarna med vår badrumsserie med fokus på design och teknik, samt hur de särskilt lämpar sig för kommunala bostadsbolag som behöver slitstarka och pålitliga produkter.

Hållbarhet och kvalitet i fokus

Skånebeslag har en lång och stolt historia av att leverera högkvalitativa produkter med fokus på hållbarhet och miljö. Våra badrumsskåp är tillverkade av kompakt högtryckslaminat (HPL), ett material känt för sin extrema hållbarhet och motståndskraft mot fukt. Detta gör våra skåp idealiska för badrumsmiljöer där fukt och vattenexponering är en konstant utmaning.

Kompaktlaminat: Ett överlägset material

Kompaktlaminat är inte bara motståndskraftigt mot vatten, utan även hygieniskt och lätt att rengöra. Det är ett material som står emot repor och stötar, vilket bidrar till lång livslängd och minimala underhållskostnader. Detta är särskilt viktigt för fastighetssbolag, kommunala som privata, där hållbarhet och långsiktiga lösningar är avgörande för minimera underhållsbudgeten och säkerställa boendekvaliteten för hyresgästerna.

Innovativ monteringsteknik

Våra badrumsskåp är designade för att vara enkla att installera och underhålla. Med skåpen följer en monteringsskena som gör uppsättningen snabb och effektiv. Ska det nya skåpet t.ex. ersätta ett gammalt är montageskenan utformad så att den är anpassad till hålbilden för det gamla skåpets montering.

 

Miljövänliga alternativ

För Skånebeslag är det av yttersta vikt att våra produkter bidrar till en hållbar framtid. Våra badrumsskåp har en miljöcertifierad livscykel och har testats av Rise (f.d. SP, Sveriges Tekniska Forskningsinstitut). Skåpen är också rekommenderade av Byggvarubedömningen och bedömda av SundaHus, vilket bekräftar deras miljöprestanda.

Kompaktlaminat har ett högt energiinnehåll och i en återvinningsprocess kan det  användas för produktion av förnybar energi. Genom att fokusera på hållbara materialval och tillverkningsprocesser kan vi erbjuda produkter som inte bara är bra för våra kunder, utan också för miljön.

 

Anpassade lösningar för kommunala bostadsbolag

Kommunala bostadsbolag ställs ofta inför utmaningar att över tid upprätthålla en hög standard och funktionalitet i sitt fastighetsbestånd samtidigt som de möter stora krav på kostnadseffektivitet. Våra badrumsskåp är designade med dessa behov i åtanke. Tack vare hållbar konstruktion och minimalt underhållsbehov kan bostadsbolagen dra nytta av långsiktiga kostnadsbesparingar och minska behovet av frekventa reparationer och byten. I större projektsammanhang finns även möjlighet till kund- och projektunika lösningar. 

 

Långsiktiga ekonomiska fördelar

Summerat innebär Skånebeslags fokus på kvalitet, hållbarhet och miljö flertalet fördelar för fastighetsägaren. Lång livslängd, minimala underhållskostnader säkerställer investeringen i fastigheternas våtrum över tid. Kompaktlaminatets egenskaper säkerställer inredningens utseende och funktionalitet. Enkel och sparsmakad design gör att inredningen över tid känns tidsenlig och modern. Om olyckan skulle vara framme finns naturligtvis reservdelar i form av gångjärn och speglar till hela Skåform sortimentet.

 

Varför välja Skåform från Skånebeslag

Vi på Skånebeslag är stolta över att leverera produkter som inte bara uppfyller, utan överträffar våra kunders förväntningar. Med vårt engagemang för kvalitet och service strävar vi efter att vara en pålitlig och långsiktig partner för alla fastighetsägare. Mer information om Skåform hittar då här:  Hållbara produkter (skanebeslag.se)